top of page
Search

Wat kun je verwachten in het publiek tijdens True Stories Told Live?


Deze vraag kreeg ik en mijn eerste reactie was: liever niets. Ga er zonder verwachting in, dat zal je ervaring ten goede komen! Maar voor de mensen die graag weten waar ze aan toe zijn, een kleine uitleg over de intentie met het event.

True Stories Told Live is een intiem podium voor waargebeurde verhalen die verbinden.


Het is opgezet om (onervaren) sprekers een podium te bieden om in een veilige setting een persoonlijk, waargebeurd verhaal te delen. Het mes snijdt aan twee kanten. Voor de sprekers een kans om vooraf gecoacht te worden en op een authentieke manier hun verhaal te delen. Voor het publiek een bijzondere ervaring, omdat je op een avond zo’n zes sprekers op het podium ziet, die in al hun kwetsbaarheid en kracht een persoonlijk verhaal delen. Dit verhaal kan over van alles gaan (mits het specifieke event geen thema heeft). Het mag de diepte in gaan, het mag grappig zijn, pijnlijk, liefdevol… Vanuit het hart verteld. Thema’s die voorbij zijn gekomen: een gebroken hart, liefde voor dieren, suïcide, (familie)relaties, ondernemen, aanvaringen met politie, overlijden van geliefden, de definitie van geluk. En dit is echt maar een tipje van de sluier.


Wat deze ervaring zo bijzonder maakt voor het publiek?


Het is bijna alsof je in het dagboek van de sprekers mag lezen. Alsof je leert, ‘Ah, wij zijn helemaal niet zo verschillend.’ Dit zorgt ervoor dat er gesprekken worden geopend over onderwerpen die normaal helemaal niet zo makkelijk bespreekbaar zijn. En het zorgt bovenal voor verbondenheid en een positieve energie.


Ik zou er nog veel meer over kunnen vertellen, maar ik denk dat eerdere bezoekers dat veel beter kunnen. Hieronder lees je feedback van een eerdere editie.
Verder zou ik je willen zeggen, kom zonder verwachtingen en laat je verrassen door de kracht van echtheid.


Benieuwd naar waarom ik dit event ben gestart? Je leest er hier over.

Graag deelnemen? Tof, je leest hier meer over de coachingsdag en kunt je via dit formulier opgeven.


Liefs Jantien


167 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page