top of page
Search

Surfen terug de tijd in

Alsof het over mij geschreven was. Zo voelde het een hele tijd als ik het nummer 'Surfen' van Typhoon hoorde. Dat is natuurlijk de kracht van een goede songwriter, onder woorden kunnen brengen wat iemand voelt maar niet kan uitleggen.


Laatst hoorde ik dit nummer op de radio en het is ondertussen gelukkig al lang geleden dat ik me voelde zoals in dit nummer, maar het bracht me direct terug in de tijd. Een soort reminder van waar ik was en hoe ik mezelf heb vrijgelaten.


Heb jij ook zo'n nummer dat voor of over jou geschreven lijkt?


Je leest hier de songtekst en luistert het nummer hier.


Waarom het me zo raakt? Dat vertel ik in deze podcast. Benieuwd of je je erin herkent?!


Liefs Jantien

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page