top of page
Search

Echte verhalen op de werkvloer met Echt Werkt!

Nadat ik tijdens de verschillende lockdowns zag hoe teams uit elkaar vielen, leidinggevenden struggelden de verbinding te behouden en teamleden zich verloren voelden, dacht ik, hier kan ik helpen.


Ik heb mijn ervaring met het organiseren van ‘echte verhalen events’ samengebracht met m’n skills in groepen begeleiden en een veilige setting creëren. In al m’n werk draait het altijd om gesprekken openen en mensen de ruimte geven om zichzelf te zijn en zich te verbinden. Dat breng ik nu naar de werkvloer, omdat ik écht geloof dat dit is wat teams op dit moment verder kan helpen.


Met Echt Werkt organiseer ik sessies voor teams die écht willen samenwerken. Ik breng authenticiteit en menselijkheid naar de werkvloer, zodat mensen echt zichzelf kunnen zijn en vanuit vertrouwen en verbinding met elkaar kunnen samenwerken.


De eerste reacties zijn positief:

“We kunnen weer vooruit kijken.”

“Je hoeft een verhaal niet langs de meetlat te leggen.”

“We hebben elkaar binnen het team echt beter leren kennen.”

"De werkvormen zorgden ervoor dat iedereen fijn mee kon doen."

“We hebben ons privéverhaal om kunnen zetten naar wat we daarmee kunnen binnen het bedrijf.”


Ik vind het echt zo gaaf om te zien wat één sessie kan doen met een team! Wanneer je voor je ogen ziet dat mensen meer begrip krijgen voor elkaar, zich weer betrokken voelen en de energie weer voelen. Daar doe ik het voor!


Nieuwsgierig? Of ken je iemand die zijn of haar team weer echt wil ontmoeten'? Ga naar EchtWerkt.com en neem contact met me op!


Liefs

Jantien


36 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page